пʼятницю, 27 червня 2014 р.

КАЗКОтерапія


Казкотерапія, звичайно, найбільш дитячий метод, тому що вона звернена до чистого дитячому початку кожної людини. Через сприйняття казок ми виховуємо дитину, розвиваємо його внутрішній світ, лікуємо душу, даємо знання про закони життя і способи прояву творчої сили та кмітливості.
Гарна казка допомагає вибудувати певну ієрархію цінностей, завдяки чому людина починає інакше ставитися до того, що з нею відбувається. Дітям казки допомагають адаптуватися у колективі, навчитися дружити, ефективно взаємодіяти з іншими, вірити в себе, свою мрію, зацікавитися навчанням, пристосуватися до складних сімейних обставин.
На таких заходах у дітей покращується настрій, підвищується віра в свої сили та самооцінка і – нарешті! – вони отримують завершений продукт свого творчого подвигу. А на майбутнє – мають чіткий план дій для самостійного творчого розвитку.
Міні-проект "Розвивайко", продовжує свою роботу, для найменших,.На  черговому занятті діти створювали та ілюстрували казку, яка покликана  виховати вміння турбуватися про інших та цінувати турботу інших.






 




 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар